Uncategorizedretrix-tym

Ahojte! Ako sa máte? 

Máme sa celkom dobre. Tešíme sa na nové výzvy a ľudí, ktorých pri tom spoznáme. Sme pripravení na čokoľvek (smiech).

Na úvod by ste nám mohli povedať, čo je to Retrix House? 

Retrix House je moderná technologická platforma s pridanou hodnotou. Prinášame komplexné IT riešenia retailových aktivít a efektívne nástroje riadenia obchodných procesov priamo z trhu. Našim mottom je NEBUĎME ZANEPRÁZDNENÍ – BUĎME EFEKTÍVNI a presne takéto riešenia chceme prinášať klientom. 

Sme členom skupiny SALES HOUSE GROUP, ktorá už viac ako 27 rokov udáva trendy v sales promotion. Stojíme za vznikom unikátnej dátovej expertízy, ktorá čerpá zo synergie našich troch hlavných pilierov SALES – PROMO – DATA.

To sú odvážne tvrdenia. Prečo si myslíte, že to dokážete? 

To všetko dokážeme vďaka fungovaniu nášho vlastného CRM systému v kombinácii s využitím moderných BI nástrojov. Máme bohaté skúsenosti z projektov pre klientov z celého spektra retailu a aj vďaka tomu máme náskok. 

Rozumieme fungovaniu lokálneho trhu a súčasne máme aj medzinárodný presah. Zásluhou toho sa vieme prispôsobiť akýmkoľvek zadaniam a vieme pružne reagovať na požiadavky všetkého druhu. Výsledkom je komplexné riešenie na mieru. 

Má Retrix House nejakú víziu? 

Chceme byť na prvom mieste preferovaných dodávateľov v oblastiach Sales, Promo a Data na českom a slovenskom retailovom trhu. Robíme všetko preto, aby firmy čo najlepšie rozumeli svojím dátam a vďaka tomu sa posúvali vpred. 

Znie to super. Ako to celé začalo? Kedy ste dostali nápad, že by to mohlo fungovať?

Retrix House vznikol v roku 2013 ako expertná skupina spoločnosti SALES HOUSE, ktorá pracovala na vývoji nového CRM systému. Ten pod názvom  SalesApp funguje úspešne dodnes. 

Od počiatku nášho fungovania nadväzujeme na takmer tridsať ročnú skúsenosť s českým a slovenským trhom, najmä v oblasti retailu, maloobchodných sietí, merchandisingu, promo aktivít, auditov, riadenia obchodných zástupcov a s tým spojených procesov. Aj vďaka tomu sa považujeme za spoľahlivého partnera v tejto oblasti. 

Kto je to Retrix House? S kým máme tú česť?

Hlavnými členmi tímu David Kalus CEO & CIO, Jan Janyš CEO & CTO a Juraj Fábry Strategy Director CZ&SK. 

Kto sú títo ľudia?

David Kalus má za sebou 13 rokov skúseností v IT. Spracuje pre vás akýkoľvek technický projekt a pomôže vám s jeho nastavením aj komplexnosťou tak, aby perfektne zapadol do vášho CRM systému. 

Pre Davida sú dáta, technológie a inovácie vášňou. Sám hovorí, že má to šťastie, že každý projekt, na ktorom pracoval ho posunul o niečo ďalej. S chuťou prijíma nové výzvy, ktoré sú spojené s vývojom technológií. Rád prichádza  s novými riešeniami a napĺňa ho ho vedomie, že svojou prácou prináša zjednodušenie biznisu ostatným. 

Jan alebo Honza Janyš pôsobí v odbore IT už 11 rokov. Baví ho rôznorodosť jeho práce a aj všetky na prvý pohľad nesplniteľné výzvy zo strany kolegov a klientov. Podľa jeho slov ho práve tie posúvajú profesijne ďalej a vďaka nim môže svoje skúsenosti uplatniť v dlhodobých projektoch. 

Honza sa zásluhou postupného postupu z pozície asistenta, cez projektového manažéra na Sales oddelení, až po pozíciu dátového analytika, má unikátny pohľad na dáta a vďaka tomu dokáže fundovane poradiť s ich zberom či analýzou prostredníctvom nášho CRM systému a BI nástrojov. 

Juraj Fábry sa v retaily pohybuje už od roku 1996. Prvé skúsenosti s IT nadobudol na Basicu a Pascale. Všetkým, čo robí sa snaží neustále zjednodušovať procesy. Baví ho najmä stratégia a nové technológie, ktoré implementuje do fungovania tímov. Sám o sebe tvrdí, že rád prijíma nové výzvy a hľadá odpovede na doteraz nezodpovedané otázky. 

Tím Retrix House dopĺňajú ešte Zuzana Čelková a David Čisár z pozície IT manažérov.

Vyzerá to tak, že táto partia si bude rozumieť. Máte misiu, ktorá vás spája? 

Chceme byť vašim „HUMAN & SMART“ inovátorom pre oblasť práce s ľudskými zdrojmi a budovaním značky. Našou ambíciou je vám  – všetkým, čo robíme – prinášať pozitívnu skúsenosť v podobe expertného prístupu a dobrého vzťahu založenom na ľudskosti. 

Chcete ešte niečo dodať na záver? 

Sme vďační a nadšení, že máme príležitosť prísť na trh s našimi dlhoročnými skúsenosťami a zároveň s novými nápadmi. Vážime si dôveru, ktorú do nás klienti vkladajú a veríme, že sa z každej spolupráce vytvoria pevné vzťahy založené na profesionalite a spokojnosti. Ďakujeme!

Autor interview s tímom Retrix House: Monika Hrdličková